Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon pattanásos az arcom?

Figyelt kérdés

Engem egyépként nem zavarna a pattanás, de az olytálytársaim folyton ezzel piszkálnak “rügyfej”. Van mikor meg dobálnak,cibálnak,vernek.

Anya nem engedi a kozmetikust. Hiába mondom neki, hogy bántanak. Szerinte 13évesen nem ezzel kell törődnöm. Azt mondta hogy ő is először 21évesen ment kozmetikushoz, és addig én nem fogok kozmetikushoz menni amíg ebben a házban élek. Tudtok valami jó módszert pattanások ellen? Kérlek segítsetek, már nagyon elegem van:((

2018. ápr. 19. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ezt használtam ennyi idősen. Teljesen bevált.

[link]

1-2 év múlva meg jobb lesz rá a petting, majd szex.

2018. ápr. 19. 19:54
 2/3 anonim válasza:

Bőrgyógyász?

Langyos szappanos vízzel mosni naponta többször is. Csoki, olajos magvakat elhagytam.

Rengeteg víz segít tisztulni.

Napozás is jó leszárítja a patikat.

ja és a maszti is, mert ilyenkor dúlnak benned a hormonok.

2018. ápr. 19. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Mind a két tipp jó, és anyukádnak is igaza van. Most már jó napsütés van, és az egyből leszárítja. Csak vigyázzál, mert ezt nem szabad túlzásba vinni, nehogy leégjél, és bőrrákot kapjál. Ha nem nyomkodod, és nem pszkálod, idővel gyönyörű lesz a bőröd.
2018. ápr. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!