Ez valami betegség? (helyesírásert előre bocsi)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és hátul a hajam egyszere csak egy foltban kihullott . Mi okozhatja ezt? Eloszor még csak anyám is azt mondta hogy nem annyira látszik . Nem is torodtem vele De most jobban megnéztem ès kicsit félek hogy kihulik a hajam vagy nemtom2018. ápr. 17. 14:43
1/3 anonim válasza:
Párom 18 éves kora óta tar kopasz. Hátul még nő egy kicsit, de inkább leszedi mert furán néz ki úgy.
Javaslom menj el belgyógyászati kivizsgálásra, ha valszeg hormonproblema lesz, akkor meg tovább küldenek a megfelelő helyre.
2/3 anonim válasza:
Valamilyen gyulladásos góc is lehet a háterében, pl. fogászati probléma. Érdemes lenne utánajárni.
3/3 anonim válasza:
Vagy lehet gomba is, ha kerek a folt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!