Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lezúztam a térdem, mit tegyek...

Lezúztam a térdem, mit tegyek rá, h gyorsabban helyreálljon?

Figyelt kérdés
valahogy ráestem a térdemre, a külső részére, pont ahol a porc van, kb egy hete, de nem akar elmúlni a fájdalom. fastumgéllel kenegetem, de nem nagyon használ, rendesen ráállni se tudok, féllábon állni is nagyon kell erőltetni h mennyen. jah és a könyököm is sikerült lezúznom valahogy, és az se akar javulni, de az már 2 hete ilyen, és alig bírok vele emelni. 40-50kilónál már rosszalkodik nagyon, pedig előtte 80kilónál se volt semmi baja. mit lehetne rátenni, h gyorsabban helyreálljon?
2010. jún. 12. 18:14
 1/1 anonim válasza:
Homeopátiához mit szólsz? Arnica montana 9 ch naponta 3*5 golyó. Nálunk a két nagyobbik gyerekemnél nagyon bevált, gyorsan gyógyulnak az sérüléseik.
2010. jún. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!