Hányok, nincs étvágyam és megy a gyomrom. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Szerda este óta fáj a fejem s a hasam. Csütörtök reggel megjött a menzeszem de kb 2 héttel hamarabb, mint kellett volna. Péntek este elkezdtem szédülni és hányni. Éjjel semmit nem aludtam, magas lázam is volt. Ma, szombaton, ment a gyomrom de brutálisan, egész nap fájt a hasam, étvágyam nincs. Mit tegyek? Mert ez így kibírhatatlan.. 14/L2018. ápr. 14. 17:26
1/3 anonim válasza:
Szüleid nincsenek? Orvoshoz kellene menni. Esetleg megemlíteni hogy a menzeszed is hamarabb jött meg két héttel, bár ez a te korodban még lehet normális.
Ha nincs köze hozzá és mázlid van, csak gyomorrántás, vagy pedig egy sima vírus ami napok alatt átmegy rajtad.
De azért javaslom, menj el háziorvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy itt hétvégen egy háziorvos sem rendel, max a sürgősségi osztályra lehetne menni de ott meg instant befektetnek a kórházba még egy szimpla torokfájással is.. de amúgy már jobban vagyok, menzeszem két napig meg volt állva, most "újraindult".
2018. ápr. 15. 09:14
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt, négy napja szar a gyomrom, hányok, fáj, ma a hasam ment.
Szerintem vírus. Igyál sok teát (kortyonként!), sós krumplikrémleves (nekem ez sokat segített, a főtt krumplit visszaláttam), gyömbér vagy kóla.
És pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!