Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. Mi lesz most?

S. O. S. Mi lesz most?

Figyelt kérdés

június 4.-én volt 2 hónapja, hogy egy cipő úgy feltörte mind a két lábam sarkát, hogy csecsemőtenyérnyi helyen levállott a bőr és 1 hónapig nagyon csúnya volt.Na az mostmár helyre jött,de a cipő mind a két nagylábujjamon a körmöt megsértette.A balon csak egy kicsikét keletkezett olyan folt,mintha kalapáccsal rávertek volna.A jobb lábujjam viszont teljesen úgy néz ki,néha vérezik egy kicsit alatta,ha véletlen picit jobban hozzáér vmi a kelleténél. Mostanában egyre jobban kezdek félni,mert az egyik oldalt már fel lehetne szedni,de a másikon-mivel ott a széle ép maradt- nem. És ami a legjobban idegesít,hogy a másik lassan már lenő,ez meg még meg se mozdult azóta.Félek,hogy ha leesik akkor mi lesz.Nagyon fog fájni? Itt a nyár,cipőt,papucsot nem fogok bírni felvenni..:S vagyis egyáltalán le fog esni,vagy csak idő kell neki,hogy lenőjjön?

Még a probléma elején voltam a dokimnál,azt mondta "gyorsan le fog ez nőni" azóta nem voltam nála,elmenjek?

Tippeket kérnék.Segítsetek,sürgő!!!

14/L

2010. jún. 12. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, le fog nőni magától. Semmit nem kell vele csinálni, főleg nem piszkálni. Ne nagyon hagyd megizzadni a lábad mert az nem tesz jót neki ha odafolyik az izzadság mert ki fogja csípni. Vegyél púdert és azzal szórd be a lábfejed meg a lábujjak közt. Papucsot hordj, minél többet szellőzik annál jobb.

Egy pedikűrös.

2010. jún. 12. 16:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!(:

És biztos nem fog leesni? szinte alig tartja magát,csak jobb oldalt egy kicsike épen maradt rész..:S

2010. jún. 14. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Jesszus, milyen cipő lehetett ez??? Nem kizárt, hogy leessen, de akkor még jó is, hogy nyár jön, nem kell zárt cipőt venned, levegőn tud lenni, sokkal hamarabb fog gyógyulni, és kevésbbé fog fájni!
2010. jún. 16. 11:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát..kicsit kicsi cipő volt. Ilyen tornacipő féle. a boltban még jó volt,de mikor elmentem benne sétálni,hát.. ez lett. :S

1hét és táncvizsgám lesz,amire muszály mennem,és nem tudom,hogy hogyan vegyem fel a cipőm,ha lépek benne lejjebb nyomja a körmöm és olyan fura érzés,és félek,h leesik..:S esetleg ragasszam le addig?

2010. jún. 16. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:

szia! nekem 17 évesen leesett a lábujj körmöm, mert olyan hülye voltam, hogy belerúgtam egy szögbe és rajta marad a köröm:( DE!!! nem fájt és nem lett semmi baja, kinőtt a helyén az új, ami kicsit világosabb rózsaszín volt és gyengébb. amíg ez nem nőtt meg rendesen, addig leragasztottam, úgy, hogy a ragasztó géz része legyen a körmön (ne a ragadós!) plusz tettem rá leukoplasztot, mert a gézes ragasztó magában levált

32N

2010. jún. 16. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

13.21 vagyok

ja, ha nyílt a seb, mármint vérzik, akkor önts rá betadint, jó fertőtlenítő

2010. jún. 16. 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb ötlet levetetni azt a körmt, mint megvárni, hogy felfeszüljön, s úgy szakadjon le? én ezt tenném a helyedben, 2 perc alatt leveszik , és valóban jó ötlet, hogy leragasztod míg nagyon érzékeny.
2010. jún. 16. 13:45
 8/9 A kérdező kommentje:
De egyáltalán le fog esni? Vagy csak szép lassan lenő..?
2010. jún. 16. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nagyon libeg és több, mint a fele felszakadt, akkor le fog esni, de nő alatta az új, friss köröm! arra vigyázz, hogy be ne akadjon, mert ha úgy szakad le, az fájhat és nehezen gyógyul
2010. jún. 17. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!