S. O. S. Mi lesz most?
június 4.-én volt 2 hónapja, hogy egy cipő úgy feltörte mind a két lábam sarkát, hogy csecsemőtenyérnyi helyen levállott a bőr és 1 hónapig nagyon csúnya volt.Na az mostmár helyre jött,de a cipő mind a két nagylábujjamon a körmöt megsértette.A balon csak egy kicsikét keletkezett olyan folt,mintha kalapáccsal rávertek volna.A jobb lábujjam viszont teljesen úgy néz ki,néha vérezik egy kicsit alatta,ha véletlen picit jobban hozzáér vmi a kelleténél. Mostanában egyre jobban kezdek félni,mert az egyik oldalt már fel lehetne szedni,de a másikon-mivel ott a széle ép maradt- nem. És ami a legjobban idegesít,hogy a másik lassan már lenő,ez meg még meg se mozdult azóta.Félek,hogy ha leesik akkor mi lesz.Nagyon fog fájni? Itt a nyár,cipőt,papucsot nem fogok bírni felvenni..:S vagyis egyáltalán le fog esni,vagy csak idő kell neki,hogy lenőjjön?
Még a probléma elején voltam a dokimnál,azt mondta "gyorsan le fog ez nőni" azóta nem voltam nála,elmenjek?
Tippeket kérnék.Segítsetek,sürgő!!!
14/L
Szia!
Nyugi, le fog nőni magától. Semmit nem kell vele csinálni, főleg nem piszkálni. Ne nagyon hagyd megizzadni a lábad mert az nem tesz jót neki ha odafolyik az izzadság mert ki fogja csípni. Vegyél púdert és azzal szórd be a lábfejed meg a lábujjak közt. Papucsot hordj, minél többet szellőzik annál jobb.
Egy pedikűrös.
Köszönöm a választ!(:
És biztos nem fog leesni? szinte alig tartja magát,csak jobb oldalt egy kicsike épen maradt rész..:S
Hát..kicsit kicsi cipő volt. Ilyen tornacipő féle. a boltban még jó volt,de mikor elmentem benne sétálni,hát.. ez lett. :S
1hét és táncvizsgám lesz,amire muszály mennem,és nem tudom,hogy hogyan vegyem fel a cipőm,ha lépek benne lejjebb nyomja a körmöm és olyan fura érzés,és félek,h leesik..:S esetleg ragasszam le addig?
szia! nekem 17 évesen leesett a lábujj körmöm, mert olyan hülye voltam, hogy belerúgtam egy szögbe és rajta marad a köröm:( DE!!! nem fájt és nem lett semmi baja, kinőtt a helyén az új, ami kicsit világosabb rózsaszín volt és gyengébb. amíg ez nem nőtt meg rendesen, addig leragasztottam, úgy, hogy a ragasztó géz része legyen a körmön (ne a ragadós!) plusz tettem rá leukoplasztot, mert a gézes ragasztó magában levált
32N
13.21 vagyok
ja, ha nyílt a seb, mármint vérzik, akkor önts rá betadint, jó fertőtlenítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!