Milyen "trükk" hashajtók vannak?
Haverommal szeretnénk"megviccelni" pár embert, hogy vlahogy behashajtózzuk őket. Vannak olyan hashajtók, amik pl a hatásán kivül más mellékhatásokat/reakciókat okozhatnak? Vagy milyen az ami kis mennyiségben is gyors hatást okoz?
És még1, ez törvényellenes?
(nem olyan válaszokat kérek, hogy hülyeség,gyerekes stb...)
igen, ez bűncselekmény
és igen, ha allergiás valamire, akár meg is ölhetitek...úgy meg még komolyabb bűncselekmény
Na ebből is látszik a mai fiatalság értelmi szintje...
És igen elképzelhető, hogy valakinek komolyabb problémát is okoz egy hasmenésnél!
Inkább nektek kéne hashajtót adni!!!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hány évesen találtok ki ilyen marhaságot...?
Szerintem ne csináljátok, de amúgy van egy csomó hashajtó a gyógyszertárakban. vény nélkül kaphatóak. :S Remélem meggondoljátok magatokat mert nemrég volt a tv-ben pár gyerek akik igy akarták megviccelni a haverjukat, aztán kórházba került a csávó.
Amúgy a sima alma jó a székrekedésre, gondolom akkor fosást is okoz... :S Nem tudom.
Akkor hagyjuk ezt a trükköt. Bár olvastam pranksite-on, hogy van valami zselé vagy nem tom mi, amit bele lehet sütni sütibe- és az okoz egy kis hasmarst.
Ezt a kóla,szilva lekvár,alma,káposzta turmixot, meg elég nehéz lenne megitatni :)
Ki tudja,miből van az a zselé!Szerintem ez nagyon rossz és kegyetlen tréfa lenne.Inkább ne!Tényleg nagyon rosszul is elsülhet a dolog és komoly egészségi problémát okozhattok a trükkötökkel valakinek.És ha lesz baja,akkor törvényes úton is megtorlhatja!
Egyébként valóban hülyeség és gyerekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!