Ilyenkor hol van az ÁNTSZ? Pékáruk.
Állandóan lehet olvasni, és hallani, hogy ÁNTSZ mennyire figyel és ellenőrzi a higiéniát, szabályokat az éttermekben, büfékben, boltokban.
De mi van az önkiszolgáló pékstandokkal? Számtalanszor láttam már a boltban, hogy a kedves vevő össze-vissza tapogat, forgat 3-4 kenyeret, zsömlét, pogácsát stb. persze kézzel, majd ha nem tetszik neki visszateszi? Miért nem teszik kötelezővé mindenhol a kiadós pékárú forgalmazást
Ma pl. az egyik bevásárlóközpontban sajtos stanglit akartam venni. Volt kb. 20 darab, egy néni viszont mindet végigtapogatta mire kiválasztotta az 6-ot, amit elvitt. Nekem már nem volt gusztusom venni....

Kis emberek nyomora senkit sem érdekel..
Egyél mást, vagy főzz magadnak!!

Sztem itt az embereknek a hozzáállásával van baj! Nagyobb üzletekben általában van csipesz, legalábbis nálunk van. Én azzal fogom meg az árút, ha nincs, akkor zacskóval!
Nem állíthatnak oda külön embert!
Nekünk, vásárlóknak kéne változtatnunk!

Én volt már hogy rászóltam a tapogatósra, erre neki állt feljebb. Én is megfogom a pékárut, de zacskóban van a kezem!
Ne vegyél szupermarketben pékárut, a zsemlék egyébként is katasztrofálisak, csak levegő van bennük.
Amit én furcsállok, hogy ma már mindenre rá kell írni az összetételét, az ömlesztett pékáruk mellett miért nincs kifüggesztve, hogy milyen adalékokkal van dúsítva?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!