Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lúdtalp elleni tanácsok?

Lúdtalp elleni tanácsok?

Figyelt kérdés
Sajnos lúdtalpam van, és kissé fáj is, Szeretnék ötleteket hogy hogyan lehet elmulasztani, illetve akiknek volt azoknak mi melyik vált be, várok Férfiak-nők tanácsát is, köszönöm előre válaszokat.....

2018. ápr. 2. 18:45
 1/2 anonim válasza:
Én egy orvoshoz fordultam,és most már teljesen egészséges vagyok! Érdemes lenne felkeresni egy orvost
2018. ápr. 2. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Keress a neten lúdtalptornát, rengeteg van.

Plusz viselj talpbetétet, ilyet csinálnak számítógépes vizsgálat alapján egyedileg, vagy vannak egész jó tucattermékek is a boltokban. Illetve cipőkben is vannak olyanok, amelyek belül úgy vannak kialakítva, hogy megtámasztják és/vagy megemelik a talpadat a szükséges helyeken. Ezekkel teljesen más érzés lesz járni, nem fog fájni a talpad, vagy legalábbis nem mindig, csak ha sokat mászkálsz.

A tornával meg erősíted a lábad, tehát hosszabb idő alatt ugyan, de javulni fog a helyzet.

2018. ápr. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!