3 éves koromban meglumbáltak. Lehet, hogy azóta is ettől van migrénem?
Hol lumbáltak meg? hátgerincnél, vagy a nyakcsigolyáknál? Az utóbbi a veszélyesebb, de mindkettő okozhat bénulást. Nem tudom a migrénhez lehet e köze.
Nyugi, profi vagyok. Már megnéztem 4 évadnyi doktor House-t D:D:D:DD:D
Lehet a leírtaktól migréned egy életre.
Ilyen hülye orvosokat szerencsére ritkán látni.
Köszi a gyors válaszokat!
Nem tudom sajnos hol lumbáltak meg, de majd utána járok(szerencsére már nem emlékszem..)
Általában úgy kezdődik, hogy elkezd a halántékom körül fájni, a szememhez is benyilall, estére ilyen esetekben általában beveszek egy algopyrin-t, lefekszem aludni, és reggelre már nem fáj. De volt, hogy nem vettem be, á majd az alvástól elmúlik. .Olyankor reggelre még rosszabb, alig bírok megmaradni, sokszor hányok is.. Majd gyorsan hányás után beveszek egy Deadalon-t és leveszek aludni, ilyenkor a hányinger egy darabig szünetel, amikor pár óra múlva felébredek a fejfájásra is beveszek egy algopyrin-t+általában kólát iszom, nem tudom mi van benne, de sokkal jobban használ mint a kávé, meg az energia italok(ezt a koffein miatt írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!