Miért viszket a végbélnyílásom körül?
Kb 2 hete hasmenésem volt, naponta több alkalommal is. Annyira sokszor voltam wc-n pár nap alatt, hogy a végére már kifejezetten fájt a végbélnyílásom körül, mert lényegében szétmarta a gyomorsav a bőrt.
Azóta már eltelt több, mint 2 hét és szinte folyamatosan viszket a végbélnyílásom körül naponta többször is már napok óta.
Eleinte azt gondoltam, hogy attól, hogy gyógyul a bőrfelület, de így ennyi idő után sem akar enyhülni.
Mi lehet az oka?
Amit te hasmenésnek gondolsz,az az epe távozása volt .Az csinál ilyen utólagos tüneteket .Ezt nem a gyomorsav okozza .
A viszketés másik probléma lenne .Ezt jobb lenne a háziorvostól megkérdezni .
Ja, azt kifelejtettem, hogy kb a 2-3. hasmenés óta hintőporral szórtam be, meg amikor viszketett ahogy tehettem megmostam tussal és hintőporoztam ismét.
A 2. héten már arra kezdtem gyanakodni, hogy nem-e talán pont a hintőpor "szárította" túl és nem-e amiatt viszket?
Aztán pár napja már próbáltam elhagyni a hintőport, de nem vettem észre, hogy kevésbé viszketne...
Ja, meg tegnap este körömvirág kenőccsel kentem be, de 10 perc után ismét viszketett... De nem mostan le, hanem hagytam levegőzni és hason feküdtem vagy 3/4 órán át.
Ma megint viszketett többször is. :(
Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!