Mitol vannak budos turo szeru darabok a torkomba, szamba?
Telorol irom szoval elore is bocsnat az esetleges helyesirasi hibak es ekezetek miatt.
Szoval mar utana kerestem itt a gyakori kerdeseken, de inkabb gondoltam megkerdezem magam, egyik se teljesen egyezett az en problemammal.
Szoval olykor van a szamban, pontosabban hirtelen feljon a torkombol, semmi kohoges vagy ilyesmivel. Multkor tesin futottunk es egyszercsak ott volt a szamban, kiszedtem es rettenetesen budos volt. Regen is volt de nagyon ritkan, mostanaban sokszor. Namost ez tobb okbol is zavar.. Egyreszt baratnom van es na, ertitek. A masik az, hogy tartok tole hogy budos tole a szam es nem csak a baratnom miatt, de masok miatt is, felek beszelni. Nalam eleve nagy gond, mert szokott rossz lennia szajszagom(hiaba eszek folyton, mosom a fogam) anyukam szerint nyitva van a gyomorszajam. Nem tudom hogy az esetleges nyitott gyomorszajam osszefugfesben van e a budos kis izekkel..
Ha itt nem kapok valaszt mostmar elmegyek orvoahoz, csak kenyes tema.
Legyszi helppp
Elore is koszi a valaszokat.
18/F
Mandulako, detritus.
Felteve ha megvan meg a mandulad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!