Ha 8-10 órát gépezek naponta akkor lesz valami bajom?
Nagyon szeretek gépezni, rengeteg játékkal játszok, ezért informatika szakra is megyek, bár ez nem lényeg. Igazából mást nem is tudok csinálni mert itt a környéken nincs is semmi normális akivel tudnék valamit csinálni. Szemüveges nem vagyok, a látásom tökéletes, pedig már 3 éve ezt csinálom. A jobb szemem kicsit kifelé kancslit olyan 10°-ban, de nem annyira észrevehető, bár ezt nem tudom hogy a gépezéstől van-e.
14/F
Nekem a jelenlegi szinten volt a szemem (-4 és -4,5), amikor elkezdtem számítógépezni. Ez elég hamar felment napi tizenórákra (na jó, az egyetemen még nem értem rá ennyire, de utána...).
Semmit nem romlott a szemem évtizedek alatt, pedig én sokszor fekszem hajnali 3 után s akkor már a pislogásom gyakorisága is egészségtelenül alacsonyra tud esni. Úgyhogy durva esetekben fájhat a szemem rövid ideig, de a dioptriát nem befolyásolja.
Hogy másnál hogy van, azt nem tudhatom.
Azért más is kell a napba, nemcsak a gép. Nekem is van mozgás meg ez-az, szociális életem parányi, de azért akad az is.
Én vagyok az élő példa:
Olyan sokat gépeztem hogy konkrétan elrohadt az agyam.
Erre úgy jöttem-rá hogy elmentem fejrögen-re és nem találtak a koponyám belsejében semmit.
Később elkellet mennem különböző Professzorokhoz hogy kiderítsék hogy hol tárolom az adatokat meg hogy honnan jönnek az új ötletek.
És mint kiderült a gyomromból.Az adatokat a sejtjeimben tárolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!