Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha 8-10 órát gépezek naponta...

Ha 8-10 órát gépezek naponta akkor lesz valami bajom?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek gépezni, rengeteg játékkal játszok, ezért informatika szakra is megyek, bár ez nem lényeg. Igazából mást nem is tudok csinálni mert itt a környéken nincs is semmi normális akivel tudnék valamit csinálni. Szemüveges nem vagyok, a látásom tökéletes, pedig már 3 éve ezt csinálom. A jobb szemem kicsit kifelé kancslit olyan 10°-ban, de nem annyira észrevehető, bár ezt nem tudom hogy a gépezéstől van-e.

14/F

2018. márc. 19. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a jelenlegi szinten volt a szemem (-4 és -4,5), amikor elkezdtem számítógépezni. Ez elég hamar felment napi tizenórákra (na jó, az egyetemen még nem értem rá ennyire, de utána...).

Semmit nem romlott a szemem évtizedek alatt, pedig én sokszor fekszem hajnali 3 után s akkor már a pislogásom gyakorisága is egészségtelenül alacsonyra tud esni. Úgyhogy durva esetekben fájhat a szemem rövid ideig, de a dioptriát nem befolyásolja.

Hogy másnál hogy van, azt nem tudhatom.

Azért más is kell a napba, nemcsak a gép. Nekem is van mozgás meg ez-az, szociális életem parányi, de azért akad az is.

2018. márc. 19. 13:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! :)
2018. márc. 19. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Te komolyan ennyit gépezel? Xd hogy fér be a napodba? Mind1. Nekem a látásom nem a gép rontotta, bár tök mind1, mert úgyse hordom a szemüveget. (1,5 dioptria). a kancsítás meg nem tudom miért van, de szerintem nem a géptől. Néha azért mozogj, tanulj, nem egészen jó a sok gép. Az informatika szak meg jó, sok sikert! 😀
2018. márc. 20. 07:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :D
2018. márc. 20. 14:09
 5/7 anonim válasza:
sdf
2018. jún. 28. 16:15
 6/7 anonim válasza:
Igen elrohad az agyad.
2018. jún. 28. 16:15
 7/7 anonim válasza:
0%

Én vagyok az élő példa:

Olyan sokat gépeztem hogy konkrétan elrohadt az agyam.

Erre úgy jöttem-rá hogy elmentem fejrögen-re és nem találtak a koponyám belsejében semmit.

Később elkellet mennem különböző Professzorokhoz hogy kiderítsék hogy hol tárolom az adatokat meg hogy honnan jönnek az új ötletek.

És mint kiderült a gyomromból.Az adatokat a sejtjeimben tárolom.

2018. jún. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!