Neo ferro folgamma. Mar vissza allt volna a vasam, vagy miert szedulok beszedese utan 2_3 orara?
Meg csak masfel honapja szedem. 4_es erteket mutatott a vasnal a verkepemnel. Es 14_tol egeszseges.
Olvastam, h vagy 4 honapig minimum szedni kell, h helyre allon. Lehetseges, h nekem hamarabb helyre allt?
Masik kerdes. Hegesztonek tanulok es aranylag sok fustot szivok be. Pl. ma is ugy indult a napom es nem tudom eldonteni, h most a gyogyszer miatt vagy a fustre lennek erzekeny es azert szedulok brutalisan? Neha mar olyan szinten, h bepanikolok, h elajulok.
Nem hiszem, hogy a vastablettától szédülnél. Amúgy is elég lassú a felszívódása, ráadásul nagyon kevés hasznosul egy-egy tablettából. (Nehezíti például az étel is, különösen a tejtermékek. Szóval igazság szerint kb. éhgyomorra kellene bevenni, és C-vitaminnal együtt, mert az meg javítja a felszívódást.)
Hogy mennyire állt helyre a vasad, azt csak laborban lehetne ellenőriztetni.
A füst viszont szerintem nagyon nem jó. Én inkább arra tippelnék, hogy amiatt szédülsz. (És tök mindegy, hogy körülötted másik száz ember nem szédül, lehet, hogy te érzékeny vagy rá.)
Szerintem menj el dokihoz, mondd el, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!