Lassan 1 éve szájzúg gyulladásom van nem tudom mit tegyek?
Nah a lényeg az hogy tavaly nyáron alakult ki ez bennem. Eleinte azt hittem valami herpesz vettem is herpesz kenőcsöt de az nem használt és egyre nagyobb lett. Így hát elmentem a háziorvoshoz de szabadságon volt így más helyettesítette ő ajánlotta hogy menjek vérvételre el is mentem vettek is vért tőlem megállapította hogy magas koleszterin szint és vashiányom van.
így kaptam egy kenőcsöt de az se sokat használt. Kaptam egy vastablettát ami elmulasztotta egy ideig de néha néha kijön belőlem kaptam másikat megint elmúlt nem szedtem de megint kezd előjönni belőlem.
Valaki megmondja hogy mit tegyek?
Voltam már!
Azt mondta menjek fogorvoshoz!
Már csináltattam vérképet még nyáron.
Akkor mondták hogy magas koleszterin szint és vashiány okozza.
Nekem egy fogkefecsere rögtön meg szokta oldani a dolgot. Pedig nem is szoktam sokáig használni a fogkefét...
Gondolom valamitől előjön, aztán a fogkefe mindig visszafertőzi, nem hagyja helyre jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!