Igaz, hogy Magyarországon is van erre lehetöség?
Figyelt kérdés
Üdvözletem!
Olyan kérdésem lenne, hogy az öcsém egy hatalmas örültséggel állt elö: a Semmelweis egyetem állítása szerint még az ember éltében úgymond "megvásárolja" a testet, hogy halála esetén teste az egyetemhez kerüljön, és kutatási célokra felhasználják. Állitàsa szerint 2 millió forintot ajánlanak fel. Kérem,nyugtassanak meg,hogy ez egy urban legend.
Köszönöm!
2018. márc. 17. 16:55
4/5 anonim válasza:
Az interneten csak reprezentatív dolgokat lehet találni. Átnézve ezeket, az intézet fő célja egyáltalán nem a kutatás, hanem inkább a reprezentáció, hírverés!
5/5 anonim válasza:
Ez marhaság.
Kutatási célokra kizárólag olyan embereket alkalmaznak, akik
1. tettek beleegyező nyilatkozatot (szervdonor, egyéb dolgok engedélyezése)
2. nem azonosított hajléktalanok, pl.
3. halottan megszült magzatok, ahol a szülők beleegyeznek, hogy nem viszik haza és temetik el a babát
Mellesleg nekem aztán tökmindegy lenne halálom után, mit csinálnak velem, úgysem érzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!