Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hallottatok már bőrtünet...

Hallottatok már bőrtünet nélküli viszketésről?

Figyelt kérdés
Sajnos van egy olyan gondom, amire eddig még nem kaptam választ. Kiskorom óta kínoz, hogy időszakonként a lábamon (lábujjaknál és a párnácskánál) kegyetlenül viszket és néha ég a bőröm.Megvakarni nem tudom, ez nem olyan viszketés, mint pl. a szúnyogcsípés. Valahogy belül viszket, szinte a húsom. Semmi bőrpír, nem bőrbetegség. Aludni nem tudok, dolgozni, koncentrálni szintén nem.
2010. jún. 9. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet,sőt valószinünek tartom ,hogy nemis bőr hanem neurológiai probléma,valamilyen ideg rendetlenkedhet a lábujjadnál. Főleg h "belül" érzed, és mindig ugyanott.
2010. jún. 9. 22:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is hasonlóra gondolok. De hova tudok ezzel menni? Azt tudom, hogy neurológushoz, de jártam már ilyen dokinál, de nem nagyon jutott semmire. Ha tudmátok adni hegy tippet, akkor nagyon hálás lennék. Kissé már el vagyok keseredve.

De köszönöm neked!

2010. jún. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!