Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most akkor káros a vazelin,...

Most akkor káros a vazelin, vagy nem?

Figyelt kérdés

Kézre és talpra akarom használni kizárólag. Rengeteg rémhír terjeng a neten róla, de jóformán olyan nevenincs oldalakon, amiket nem tartok hiteles információforrásnak. Nem akarok senkit megbántani, de nagyrészt női, vagy nőknek szóló blogokat, weboldalak dob ki először a keresőmotor, amit rém hiteltelennek tartok. Én is tudok másodkézből mindenféle hülyeséget összeírkálni mindenféle hókuszpók oldalakról, meg ezotérikus agysejt temető újságokból.

Ha van itt bőrgyógyász esetleg abban az egészségügyi ellátásban mozgó ember és tudna érdemben nyilatkozni, nagyon hálásan megköszönném.

Egyébként érzetre ugyanaz, mintha olívaolajjal kenném a kezemet. Ugyanolyan zsíros. Nyílván az anyag más, más a kémiai képlete.

2018. márc. 13. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem káros. Azért járatják le, mert ha mindenki ezt az olcsót venné, tönkremenne a piac. Nekem is van egy batár nagy tégellyel Melkfett néven. Ez legalább nem allergizál.
2018. márc. 13. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nézd, én most átmentem ilyen "egy összetevős" dolgokba meg bio cuccokba. Van shea vajam meg kakaóvajam, borotválkozni meg olívaolajjal szoktam. Izzadásgátlónak meg van egy szódabikarbónás izzadásgátlóm. Az is bio. Oké, a vazelin az nem bio, de a kocsiba is inkább szintetikus olajat teszek, mint természetest. :D
2018. márc. 13. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
A vazelin egy síkositó anyag, egyátalán nem is olcsó .
2018. márc. 13. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Most vettem a patikában egy tégelyt 270 forintért. Ha számodra az drága, akkor mi az olcsó?
2018. márc. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!