Fiúknál, férfiaknál is van olyan, hogy túlzott szőrösödés?
Ajaj! Hogy ne lenne! De van akin kevesebb van mint egy lányon, és nem is szőrösödik tovább felnőtt korára sem!
Használhatod az ipl szőrtelenítő eljárást, olcsó hatásos, vagy az alexandrit lézeres eljárást, más megoldás erre nem létezik, utóbbi hatásosabb de jóval borsosabb is!
Elég a neten csak beírni és láthatod magad is: [link]
Szerintem ne borotváld, mert az erősíti a szőrt, és nem is tartós. Inkább gyantáztasd. Az nem olyan vészesen drága, és akár 3-4 hétig is sima maradhat a bőröd. Nem is fáj nagyon, és abszolút hozzá lehet szokni.
Az IPL viszont drága is, fáj is, és közel sem biztos az eredmény, világosabb szőrzetnél esélyesebb, de még akkor sem. (Én lány vagyok, fazont próbáltam így, nem lett eredménye. Ismerősöm meg bajuszvonalat és egy hasi csíkot, szintén csak több tízezres pénzkidobás volt.)
Az ipl nem fáj, csak ha feljebb van emelve a lámpa erőssége, csak akkor! Alapon nem fáj, bőven elviselhető! Tudom mert az arcomon végeztek kezelést, és hatásos volt már a 3.-nál! És több helyet meg kell nézni, nekem 6-vagy 7 ezer volt egy kezelés, de bőven megérte.
Az alexandrit meg még drágább de az minőségibb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!