Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok,175 centi és...

17 éves vagyok,175 centi és 230 kiló körül. Az orvos szerint diétáznom kéne, apám szerint viszont az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy genetikai betegség miatt hízok (apám 190 centi és 160 kiló), de nagyon szeretem hogy hatalmas a testem, főleg a hasam. Mindenki megbámulja. A koleszterinem és a cukrom jó, tudok jönni-menni, csak hamar elfáradok.

2018. márc. 11. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már a genetikát :D
2018. márc. 12. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Bebeszéled magadnak, vagy próbálsz valami elvárásnak megfelelni? Nem tudom elhinni hogy 230 kilóval jól érzed magad. Én “csak” 130ig mentem fel kamaszként de minden bajom volt, mozogni alig birtam
2018. márc. 15. 01:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kamu kérdés mert ekkora magassággal és 230 kilóval már felállni sem tudnál okoska! Elég lett volna 130at hazudni. Ennyire hogy lehet unatkozni? De komolyan? Mennyire hülye emberek vannak itt istenem!
2018. márc. 15. 08:40
 14/17 anonim ***** válasza:
A nagymamám pedig a villamos 😂
2018. márc. 15. 17:37
 15/17 anonim válasza:

Akkor gondolom ilyesmi vagy.

[link]

Ha tényleg nem akarsz változtatni akkor sem fogsz, leépülni pár éven belül. A nagy izomtömegű és nagy zsírtömegű embereknek egyaránt meg van terhelve a szíve, ízületei, csontjai, de ennek ellenére van aki addig él míg egy átlag ember. De ugyanakkor lehetnek kisebb sőt nagy gondok is belőle. Szóval érdemes gondolkoznod rajta, hogy fogysz.

Mellesleg sok feeder nő is van aki zabál, hogy hízzon és a hájfétissel rendelkező embereknek általában be is jönnek.

Remélem segítettem.

2018. márc. 18. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Férfi vagy, vagy nő? Ha csaj vagy, írj privit, szívesen beszélgetnék veled. Még sosem ismertem ekkora méretű valakit.

25/F

2018. márc. 18. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:

:D Tetszik amikor a tinilányokon van egy kis hurka és jajj holnaptól nem eszek. Mintha valamit számítana, de hát a természet már csak ilyenek. AMikor tombolnak a hormonok... szép is az.

Viszont 230 kilóval nem nagyon fogsz kefélni senkivel, bár ha így érzed jól magad, legyen így.

2018. márc. 25. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!