17 éves vagyok,175 centi és 230 kiló körül. Az orvos szerint diétáznom kéne, apám szerint viszont az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Szerintetek?
Akkor gondolom ilyesmi vagy.
Ha tényleg nem akarsz változtatni akkor sem fogsz, leépülni pár éven belül. A nagy izomtömegű és nagy zsírtömegű embereknek egyaránt meg van terhelve a szíve, ízületei, csontjai, de ennek ellenére van aki addig él míg egy átlag ember. De ugyanakkor lehetnek kisebb sőt nagy gondok is belőle. Szóval érdemes gondolkoznod rajta, hogy fogysz.
Mellesleg sok feeder nő is van aki zabál, hogy hízzon és a hájfétissel rendelkező embereknek általában be is jönnek.
Remélem segítettem.
Férfi vagy, vagy nő? Ha csaj vagy, írj privit, szívesen beszélgetnék veled. Még sosem ismertem ekkora méretű valakit.
25/F
:D Tetszik amikor a tinilányokon van egy kis hurka és jajj holnaptól nem eszek. Mintha valamit számítana, de hát a természet már csak ilyenek. AMikor tombolnak a hormonok... szép is az.
Viszont 230 kilóval nem nagyon fogsz kefélni senkivel, bár ha így érzed jól magad, legyen így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!