Lenne pár kérdésem a szívzörejjel kapcsolatban. (? )
Tehát 14 éves (lány) vagyok. Azt tudom, hogy van egy kis szívzörejem, és hogy kisebb koromban megvizsgáltak, de akkor azt mondták, hogy ártalmatlan. De azt olvastam, hogy van olyan, hogy a szívzörejt kinövik. Na most ha én még nem nőttem ki, akkor már nem is fogom?
Meg az, hogy (amúgy erről először most olvastam) van, hogy -e miatt nem sportolhat rendszeresen az ember. Én erről nem tudtam, nem mondták (orvos). Valószínűleg azért mert nekem nem is kell erre figyelnem? Tehát én sportolok, és akkor most lehet ebből valami bajom?
De mint már mondtam kis koromban voltam ezzel vizsgálaton. Ez hogyan változhat az idők folyamán?
Köszönöm a vákaszokat, előre is.
Az a baj, hogy szívzörejt sokféle különböző fokú billentyű rendellenesség tud okozni, és az sem mellékes, hogy melyik billentyű(k) érintett(ek), így a kérdésedre lehetetlen válaszolni. A teljesen enyhétől a súlyos dolgokig bármi állhat a háttérben, de az orvos reakciójából ítélve, neked enyhébb bajod van...
(Amúgy ez kicsit sarkítva olyan, mintha egy autóval kapcsolatban annyit írnál, hogy "nem indul, mi lehet a baja?", és ugyebár azt is 100 dolog okozhatja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!