Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Te képes lennél gipszelt...

Te képes lennél gipszelt lábbal dolgozni, közlekedni?

Figyelt kérdés

2018. márc. 10. 10:30
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Képes voltam rá. De ez nyilván függ attól, hogy kinek milyen a munkája, mennyit és milyen módon kell közlekednie stb.
2018. márc. 10. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Képes lettem volna, ha nem töröm el az első mankózás alkalmával a csuklómat is :D
2018. márc. 10. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2 hét fekvőgipsz után nekem 4 hétig volt fent a járógipsz, rendesen jártam suliba (busszal + séta), csak tesizni nem volt szabad még utána sem 2 hónapig. :(

Szóval ücsörgős munkát simán lehet gipszelt lábbal, de akkor is jobb felpolcolni. Fizikai munkát, ahol pl. sokat kell mászkálni, cipekedni stb., evidensen nem lehet.

2018. márc. 11. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek a munkahelyének fontos időszakban volt begipszelve a lába. Megkérték és simán ment dolgozni.

Ülőmunkát végez így nem volt akkora horror. Persze rendesek voltak mindenben segítették.

Voltunk kirándulni is gipsszel. OK nem falmászás, de sétáltunk amíg bírta. Margit szigeti séták minden héten, szóval nem értem ezt a csodálkozást. Szerintem így normális.Egyébként is mindent csinált amit szokott,(még a tollasozás is belefért) ha elfáradt leült.

2018. márc. 11. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mentem melózni mivel áruszállítás nem ment gipszelt lábbal , de barátnőm kis automata lupojával lazán el szaladgáltam minden felé a bal lábam volt törve azaz a kuplung nyomó lábam, fék gáz meg ugy is jobb lábbal megy nem volt vészes 2 hét fekvő gipsz után 6hét járógipsz azaz 2 hónap pihi volt , de a végére már baromira untam , hogy itthon kellet dekkoljak majdnem végig
2018. márc. 13. 21:55
 6/7 zitababy ***** válasza:
100%

Persze!

Igazából járógipszben már mindent tudtam csinálni,igaz irodai munkám van.

2018. márc. 18. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Combtőig érő gipszben is bementem a munkahelyre. igaz iroda. a közlekedés volt kicsit gáz.
2018. márc. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!