Te képes lennél gipszelt lábbal dolgozni, közlekedni?
2 hét fekvőgipsz után nekem 4 hétig volt fent a járógipsz, rendesen jártam suliba (busszal + séta), csak tesizni nem volt szabad még utána sem 2 hónapig. :(
Szóval ücsörgős munkát simán lehet gipszelt lábbal, de akkor is jobb felpolcolni. Fizikai munkát, ahol pl. sokat kell mászkálni, cipekedni stb., evidensen nem lehet.
Barátnőmnek a munkahelyének fontos időszakban volt begipszelve a lába. Megkérték és simán ment dolgozni.
Ülőmunkát végez így nem volt akkora horror. Persze rendesek voltak mindenben segítették.
Voltunk kirándulni is gipsszel. OK nem falmászás, de sétáltunk amíg bírta. Margit szigeti séták minden héten, szóval nem értem ezt a csodálkozást. Szerintem így normális.Egyébként is mindent csinált amit szokott,(még a tollasozás is belefért) ha elfáradt leült.
Persze!
Igazából járógipszben már mindent tudtam csinálni,igaz irodai munkám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!