Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 27 éves 17 hetes kismama...

Vundika kérdése:

27 éves 17 hetes kismama vagyok. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Első terhességem.. És sehova nem járok mert annyira csúnya az arcom.. :(,Sajnos nagyon levagyok törve mert 4 hete nagyon durván gyulladt pattanásos lett a bőröm. Voltam bőrgyógyásznál kaptam antibiotikumot de nem segített. Kaptam krémet nem segített. Most szteroidot írt fel de nem merem beszedni a baba miatt. Ha valaki járt hasonló cipőben kérem segítsen. Ez végig kísér a 9 hónap alatt? És utána elmúlik vagy mennyi idő után tűnik el? Köszönöm. Egy kétségbe esett kismama.

2018. márc. 3. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak terhesség alatt jött ki, előtte nem igazán volt ilyen, akkor szerintem szülés után helyre fog állni, na nem azonnal, de 1-2hónap alatt biztosan. Boldog babavárást.
2018. márc. 4. 05:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Én azt hittem lányom lesz és azért vagyok még mindig ennyire szörnyű.. De kisfiút várok :) Hormonális ez az egész.. Mit kinem hoz egy terhesség.. Hihetetlen...
2018. márc. 23. 08:34
 3/3 anonim válasza:
Szia én is 27 vagyok 4 hetes terhes.Nekem is sok a pattanàsom ami nem jellemző ràm.Szerintem ez hormonàlis probléma a terhesség miatt van.Légyszi ne nevessetek ki de nekem a savanyú kàposzta leve segitett letisztitani az arcom és tényleg bevàlt. Esetleg probàld meg nincs mit veszteni.
2018. márc. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!