A haverom múlt héten buliban volt, és mesélte, hogy fogadásból ivott 1 deci metil alkoholt. És semmi baja nem lett. Hidjek neki? Én úgy tudtam, hogy az halált okoz. ( Tapasztalatok esetleg? :D )
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 00:24
11/20 anonim válasza:
Jól van gyermekem, a Védjük a Hülyéket! zöldszervezet programja keretében hajlandó vagyok bemásolni a wikipediáról neked 2 sort.
"50-75 g tiszta metanol elfogyasztása biztos halált okoz, de történt már haláleset 12 g elfogyasztása után is) de még enyhébb mérgezés (a fenti dózis töredékének szervezetbe jutása) is okozhat teljes vakságot."
12/20 A kérdező kommentje:
10:41 - Nagyon "szellemes" vagy, de én is tudom a hatásait.
2010. jún. 9. 10:55
13/20 anonim válasza:
A kérdésedből és válaszaidból sajnos ez nem tűnt ki.
14/20 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a dolog múlt hét vasárnap történt...
Ma is beszéltem vele, és mondta semmi baja se a látásának, se semminek. Szóval megúszta.
2010. jún. 11. 17:42
15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy a szülei javasolták neki, hogy forduljon orvoshoz. Szerintetek?
2010. jún. 11. 17:45
16/20 anonim válasza:
ha tömény alkoholtól csumarészeg volt eleve, akkor megúszhatta, de valszeg kicserélte a tartalmát
desztiláltam metilt, ugyanolyan szagu mint az etil
17/20 A kérdező kommentje:
Hát eléggé részeg volt, mielőtt lehúzta a metilt.
Ivott előtte jó sok abszintot meg házi páleszt.
2010. jún. 11. 17:55
18/20 anonim válasza:
Még ha ivott előtte sokat, egy deci metilt akkor is meg kéne éreznie.
19/20 anonim válasza:
nem lehetetlen, de baromi kockázatos. haverodnak az a mákja, hogy eleve be volt rugva mint az albán szamár, mert az etilalkohol gátolja a metil lebomlását, így megúszhatja a dolgot, pláne, ha a sok piától még hányt is egy egészségese, ritka szerencse
20/20 anonim válasza:
Tuti hazudott ha azt benyakalta volna és nem vitték azonnal gyomormosásra akkor belehalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!