Hogyan hozhatnám helyre az emésztésemet?
Kb. 5 hónapja kezdődött az egész, amikor Merckformin xr 500-at írt fel a nőgyógyász a nem bizonyított IR-re, bár akkoriban még nem volt annyira durva a helyzet. Sokszor van reggelente hasmenésem, olyankor csak Lopedium bevétele után tudok elindulni suliba.
Január közepén abbahagytam a Merckformint, mert nem bírtam már tovább a hasmenést, a hasfájást.
Február eleje óta 1 doboz 20 szemes Lopediumot bekapkodtam már, mert szinte minden 2. nap hasmenésem van, néha annyira, hogy kettőt kell bevennem. Anyukámnak már nem is merem mondani, hogy vegyen, viszont iskolából nem hiányozhatok.
Probiotikumot szedek egy ideje, de nem nagyon érzem a hatását.
Mit tehetnék? Már nagyon ki vagyok tőle.
Sziasztok. Köszönöm mindkettőtöknek. :)
Probiotikumot folytatom továbbra is, Lopediumot is ha kell, bár nem szívesen szedek be belőle annyit, mint amennyit februárban is kellett, és a ti tanácsaitokat is megfogadom.
1., neked pedig sok sikert, hogy megtaláld a megoldást erre a helyzetre. Szurkolok.
Azért ha valakinek van még tanács, ne tartsa magába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!