Barátom olyan fizikai munkát végez ami sok futkosással jár. Fiatal ám nem rég óta nagy fájdalmai vannak a lábaiban és derekán. Esetleg van valami bevált krémet, cipő márkát, vagy bármi segítséget ajánlani?
Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 10:17
1/6 anonim válasza:
Mi a munkája? Mit kell tennie? Csak mászkálni vagy pakolni, cipelni, emelni is??
Ami a legfontosabb, hogy használhat bármilyen krémet, csodaszert, semmi értelme, ha nem a konkrét problémát kezeli.
Pl. meg kell tanulni a helyes testtartást, nem csak álló helyzetben, de az emelésnek is meg van a szabályos módja. Stb.
A lábra viszont tényleg egy jó cipő kell. Kifejezetten gyógycipőt hordanék. Persze ez is függ a munkától, hogy mit hordhat.
2/6 anonim válasza:
Férjem szintén ilyen problémával küzdött és én a csípőmet fájlaltam a sok állástól.Nekem a Nike nak egyetlen fajtaja vállt be.A férjemnek kötelező a bakancs,ő nehezebb helyzetben volt.De talált.Nem olcsó az igaz .Nem tudom talán Caterpillar.Amit a cég adott neki nem jó.Párodnak is kötelező munkavédelmi cipőt hordania?
3/6 anonim válasza:
Tisztázni kellene, hogy mi okozza a barátodnak a fájdalmat? Kicsi, szűk cipő, rossz tartás, gyenge lábizomzat. bármi. És ha megvan a baj oka, akkor lehet kenegetni. Talán egy ortopédus tudna gyorsan segíteni.
4/6 anonim válasza:
Hát a páromnak ilyenben úgy tönkrement a térde, hogy műteni kell. De neki elvileg eredetileg lazák az ízületei.. Hát nem tudom.
5/6 anonim válasza:
Lemaradt a lényeg: nézesse meg ortopédussal mi lehet a baj.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából műszakvezető, csak jobban kiveszi a részét a munkából mint kéne...túlhajtja magát fizikálisan fiatalabb kora óta
2018. jún. 12. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!