Magamba beszélek ez normális?
Figyelt kérdés
13 éves kicsit duci lány vagyok , Ausztriában élek apám Magyarországon él , és én Anyámmal , és annyi a lényeg hogy néha amikor senki sincs körülöttem elkezdek magamba beszélni , de nem gondolkodni , hanem normális emberi hangon elkezdek beszélni mint ha videóznék , pl : elkezdek játszani egy játékot mit tudom én , Fable , és egyszer csak elkezdem hogy : Sziasztok gyerekek és ma..... .Nem tudom mennyire normális ez , én nem tartom annak , de lassan 1-2 hete szégyellek valamilyen ok-bol kimenni az utcára , természetesen ki megyek , de mindig le hajtom a fejem , hogy ne lássanak , sokszor szégyellem amikor meghallják hogy magamba beszélek . Ez szerintetek mennyire normális ?#Magambabeszélek #visszazárkózott
2018. febr. 23. 21:03
1/4 anonim válasza:
Írd le a gondolatid, írjál naplót!
2/4 anonim válasza:
Teljesen :) Ha félsz, hogy meghallják, figyelj oda, hogy mikor ki van otthon. És olyankor mondjad suttogva. Én úgy szoktam :D Egyébként nem szeretnél videózni? Ebből nekem az jön le, hogy te azt képzeled olyankor, hogy videós vagy és néznek téged. Talán erre vágysz. Vagy csak szimplán társaságra.
3/4 anonim válasza:
Ha egyedül vagy otthon, akkor lehet, de utcán ne csináld! Ha olyankor sem tudod megállni, hogy ne beszélj, akkor tényleg van egy kis gubanc... Miért nem bújsz bele a telefonodba, vagy csinálsz úgy, mint ha beszélnél valakivel? Még az is jobb, mint lehajtott fejjel magadban motyogni.
4/4 A kérdező kommentje:
#3/3 Nem úgy értettem , hanem hogy utcán is úgy beszélek mintha videóznék , természetesen ha valaki kb 3 méterrel arrébb van tőlem befogom a szám , de sokkal jobban érzem magamat úgy hogy a semminek beszélek mintha videóznék , mégis furának tartom , de biztos elfog múlni , csak érdekel hogy kinél van/volt ilyen hasonló :) És a fejemet csak sulis gyereknek hajtóm le , nem vagyok egy gyönyörű esett ha így akarod megérteni :D
2018. febr. 23. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!