Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magamba beszélek ez normális?

Magamba beszélek ez normális?

Figyelt kérdés
13 éves kicsit duci lány vagyok , Ausztriában élek apám Magyarországon él , és én Anyámmal , és annyi a lényeg hogy néha amikor senki sincs körülöttem elkezdek magamba beszélni , de nem gondolkodni , hanem normális emberi hangon elkezdek beszélni mint ha videóznék , pl : elkezdek játszani egy játékot mit tudom én , Fable , és egyszer csak elkezdem hogy : Sziasztok gyerekek és ma..... .Nem tudom mennyire normális ez , én nem tartom annak , de lassan 1-2 hete szégyellek valamilyen ok-bol kimenni az utcára , természetesen ki megyek , de mindig le hajtom a fejem , hogy ne lássanak , sokszor szégyellem amikor meghallják hogy magamba beszélek . Ez szerintetek mennyire normális ?

#Magambabeszélek #visszazárkózott
2018. febr. 23. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd le a gondolatid, írjál naplót!
2018. febr. 23. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen :) Ha félsz, hogy meghallják, figyelj oda, hogy mikor ki van otthon. És olyankor mondjad suttogva. Én úgy szoktam :D Egyébként nem szeretnél videózni? Ebből nekem az jön le, hogy te azt képzeled olyankor, hogy videós vagy és néznek téged. Talán erre vágysz. Vagy csak szimplán társaságra.
2018. febr. 23. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagy otthon, akkor lehet, de utcán ne csináld! Ha olyankor sem tudod megállni, hogy ne beszélj, akkor tényleg van egy kis gubanc... Miért nem bújsz bele a telefonodba, vagy csinálsz úgy, mint ha beszélnél valakivel? Még az is jobb, mint lehajtott fejjel magadban motyogni.
2018. febr. 23. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
#3/3 Nem úgy értettem , hanem hogy utcán is úgy beszélek mintha videóznék , természetesen ha valaki kb 3 méterrel arrébb van tőlem befogom a szám , de sokkal jobban érzem magamat úgy hogy a semminek beszélek mintha videóznék , mégis furának tartom , de biztos elfog múlni , csak érdekel hogy kinél van/volt ilyen hasonló :) És a fejemet csak sulis gyereknek hajtóm le , nem vagyok egy gyönyörű esett ha így akarod megérteni :D
2018. febr. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!