Baj ha mindent össze keverek? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnapról mára meg fáztam! vagyis az orrom vége a nyálka hártya gyulladásba jött! Meg ittam 3fajta teát (kamilla, zöld, menta) be vettem egy lázcsillapítót (nincs lázam csak az is gyulladás csökkentő) ettem egy kis fokhagymát, fertőtlenítettem pici pálinkával és vizes borogatást tettem a torkomra! Baj ha mindezt meg csináltam? Érhet valamit? Vagy túlzásba vittem és felét kidobja a szervezetem?2010. jún. 8. 07:28
1/5 anonim válasza:
mi lenne, ha nem szednél lázcsillapítót, ha nincs is lázad??, a lázcsillapító amúgy nem gyulladáscsökkentő, nem mellesleg megfázásnál nincs is gyulladás.....aztán még páleszt is ittál rá....
vizes borogatás meg minek, hogy még jobban megfázz???
2/5 anonim válasza:
Egyet értek azzal, hogy lázcsillapító nem kell, csak feleslegesen gyógyszerezed magad. A pálinka és a fokhagyma viszont nagyon jó, a kamilla teával gőzölni érdemes, ezen kívül gyógynövény boltokban lehet kapni megfázásra való teakeveréket, ami nagyon hamar rendbehoz. Ja és sok méz.
3/5 A kérdező kommentje:
hát igazából az nem is annyira láz csillapító hanem fájdalom meg gyulladás csökkentő csak azt hallottam hogy ha valami gyulladásban van mint pl a torkom akkor az közel áll a lázhoz!
2010. jún. 8. 10:47
4/5 anonim válasza:
Ami gyulladást csökkent, az általában lázat is csillapít. De a szervezeted nem poénból találta ki a lázat, hogy azonnal lenyomd. Így, hogy nincs, meg főleg :D
A vizes borogatást hanyagold, de a jó meleg teák sosem ártanak, főleg mézesen. Gyógyszert ne vegyél be feleslegesen, csak az immunrendszered gyengíted vele.
5/5 A kérdező kommentje:
ok akkor nem fogok
2010. jún. 9. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!