Ez valamilyen idegszál lehet?
Figyelt kérdés
Néha érzek ilyen fura nyomást a végbelemnél talán, jobb oldalt. Nem tudom pontosan megállapítani, hogy honnan jön ez. Már gondoltam minden féle rosszra, hogy valami a méhemmel lehet, valami cisztám lehet, és azt érzem, hogy úgy nyom, nem fájdalmas, csak olyan érdekes...Voltam nőgyógyásznál más miatt, megvizsgált elég alaposan, de nem mondott semmit sem, hogy gond lenne. Esetleg valami a vastag/végbelembe lenne? Aranyér? Nem fáj ott sem semmi, nem vérzek wc-zés közben, emésztésemmel, székletemmel is minden rendben, nem vettem észre semmi rendelleneset. Néha ha úgy ülök, hogy felteszem magasabbra a lábam, akkor érzem. Olyan belső viszketés féle érzés. Ha a forro vízben vagyok, vagy a meleg ágyikóban, akkor nem érzem. Csak néha, ha odafigyelek, és azt hiszem mindig, hogy valami rossz :S Ha úgy ülök, hogy a tértem az arcomnál van, a sarkam meg a fenekemnél, akkor egy idő után úgy érzem, mintha az a pont elzsibbadna. Nem tudom, mit tegyek, lehet, hogy az orvos kinevetne ilyen panasszal, nem is tudom, hogy milyen orvoshoz kellene mennem. Más is szokott így érezni? Mi lehet ez? Bocsi, hogy ilyen hülye kérdést teszek fel, de kiváncsi vagyok és egy kicsit hipohonder. Köszönöm előre a válaszokat2010. jún. 8. 00:18
1/2 anonim válasza:
Nem nevetne ki az orvos! Neki az a dolga hogy megvizsgáljon és meggyógyítson! Egy átlagos orvoshoz kellene menni az meg ha mást nem tovűbb küld! Nem lenne semmi bajod! Nem is mondhattya el senkinek hogy nézd a lány hülyének néz és körbe mondja fél városnak! Tartja az orvosi titoktartás! Fordulj orvoshoz!
2/2 A kérdező kommentje:
De mi lehet ez?
2010. jún. 8. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!