Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 40 év körüli nők, ti hogyan...

40 év körüli nők, ti hogyan óvjátok az egészségeteket? (vitaminok, sport? Vagy? )

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak anyukám nevében tudok nyilatkozni, ő 44 éves. Hetente többször jár az edzőterembe bicizni/futni/stb. Megpróbál viszonylag egészségesen téplálkozni (pl. sok zöldség) és évente/félévente jár különböző szűrésekre. De sajnos naponta elszív 3-4 szál cigit, ami sokat levesz az eredményből. :(
2010. jún. 7. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

sport, kefélj sokat, gyümölcs, száraz tüdőváladék, zöldség..

ezek segítenek átvészelni az öregkorba való utat.

2010. jún. 9. 22:35
 3/3 Pataki Éva ***** válasza:
Életmód váltás...olyan táplálék ami nem tartalmaz plusz kalóriákat, kiegészítőket ballasztanyagokat, és orvosilag is elismert.Én minden nap ezt reggelizem, friss fitt vagyok, és megszabadultam sok felesleges kilótól is.Persze egy kis mozgás nagyon sokat segít, de elég a séta vagy egy kis kerti mozgás is . Írj ha érdekel Üdv Éva evabusines@g mail.com
2010. jún. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!