Esetleg gyomor fekély?
Nem tudom, számít e most az, hogy rengeteg idegeskedek, hiszen alapvetően baktérium okozza. Nem szoktam hinni, az ilyen internetes gyógyító oldalaknak,de minden tünete igaz rám, amit írtak.
Úgy érzem kong a hasam az ürességtől, de ha eszek, az csak még jobban fáj és a hányinger keringet. A hasfájás nekem nagyon rég óta van.. El - el múlik majd újra vissza tér.
Mennék orvoshoz, csak egy bökkenő van. 13 éves vagyok.. Anyukám nem hiszi el hogy mindig fáj, a fekély esélyét nem is említettem.. Képtelen vagyok vele beszélgetni, elbőgöm magam, mert nem hisz nekem. Ha mégis orvoshoz mennénk, akkor kizárólag a gyerek orvoshoz. Bármi bajom van, nem akar máshova vinni. Mellesleg ez a doki szerint csak hiszti, semmi extra. Én viszont fájdalmamban képes lennék a földön fetrengeni..
Nem tudom, hogy van e hozzá köze, de néhány hete meghúztam kicsit a hátam, és az egyszerűen nem gyógyul. Voltam vele egy masszírozós orvosnál, de nem lett jobb, és erről se merek szólni anyámnak, pedig szörnyen kínoz. Fáj minden lépés, tesin egy rossz mozdulatnál sírva fakadok, mert nem bírom a fájdalmat. Kisigározhatnak egymásra?
Nem tudom mit tegyek.. Nem tudok enni, sem mozogni és már semmi ötletem, hogy hogyan segíthetnék magamon. :c
Köszönöm az eddigi válaszokat, de sajnos tanárral nem tudok beszélni, mert nem olyanok, akik ezt könnyen megértenék. :c
A házi orvossal annyi a gond, hogy egy községben élek, ahol van egy gyerekorvos, aki elég rossz orvos. Aki csak tudja kerüli. Van egy másik, viszont ő csak felnőtteket fogad. Ha mégis át mennék, napok kérdése és anyám tudna róla. Valamint úgy nem mehetek sehova, hogy ő nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!