Valaki megtudná mondani miért olyan büdös a rajz tanarom szája?
Figyelt kérdés
mióta középsuliba kerültem sok embernek érzem enyhen budos szajszagat. nagyon zavar.
foleg a rajz tanaromnak a szajszaga zavar a legjobban.gyomor forgatan budos. a fogai kivannak rohadva. a nyényi 55 ev korul lehet.
arra gondoltam hogy minden reggel lecumizza a ferjet es a ferje gecchije olyen budos.
ez lehetseges? esetleg a gyomor savját erzem?
3 meteres korzetbe is lehet erezni
2018. febr. 15. 10:35
2/6 Bubuka508 válasza:
A büdös leheletnek többféle oka lehet: rossz fogak, ápolatlan száj, bizonyos ételek fogyasztása, dohányzás, alkoholizmus, cukorbetegség, gyomorbetegség. De ha valakinek teljesen üres a gyomra, akkor is lehet rossz szagú lehelete.
3/6 A kérdező kommentje:
es akkor mier nem mossa meg a fogat vagy vesz be egy ragot?
2018. febr. 15. 10:51
4/6 anonim válasza:
Nem mindenki van tisztában a szájszagával. Nagyon kellemetlen, nekem is volt ilyen tanárom, ötméteres szájszaggal, hiába ültem a harmadik sorba, ott is majd elájultam tőle. Diákként nem tudom mit tehetnél, hogy ne sértsd meg. Talán kínáld meg tictac-kal. Csak ne legyél bunkó.
6/6 anonim válasza:
Irtad h kivammak rohadva a fogai akkor szted a ghecitol budos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!