Helicobacterrel kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég derült ki hogy helicobacterom van gondoltam megpróbálkoztak természetes gyógymódokkal minimális változást éreztem de nem sokat így megpróbálkozok antival bár félek a sok mellékhatástól..kerestem itt hasonló témakörben de nem igazán találtam olyat hogy kombinálva a természetes gyógymódokat szedhetem antibiotikummal avagy nem?2018. febr. 15. 06:45
1/2 anonim válasza:
Én nem tudom, mik azok a természetes gyógymódok ezzel a baktériummal kapcsolatban, de laikusként nem gondolom, hogy pl. a gyógynövényes készítményeket ne lehetne szedni antibiotikum mellett. Olvasd el majd a betegtájékoztatót, azon rajta szokott lenni, hogy milyen gyógyszerek stb. szedése mellett kell óvatosnak lenni, vagy mik mellett nem szabad szedni. Vagy még jobb, ha megkérdezed a dokidat.
2/2 anonim válasza:
A helicobacter makacs baktérium, antibiotikum nélkül kiírthatatlan. Maga a baktérium több kárt okoz (gyomorfekély stb.), mint az antibiotikum lehetséges mellékhatása (ritkán van). Én egészségügyisként nem szednék mellé semmi mást, maximum utána ha megnyugszik tőle a lelked.😊 De ebben az orvosod az illetékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!