Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb egy hónapja vágtam a fát...

Kb egy hónapja vágtam a fát és véletlenül bele vágtam a bokám lábfej feletti részébe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akkor még nem foglalkoztam vele. Majd egy hét múlva rágurult ugyan oda a farakásból egy jó vastag fa. Szépen belilult az is. Most hogy szépen lement róla a duzzanat meg elmúlt a kék lila folt egy kicsit mintha púpos lenne és olyan mintha csomós lenne. Mikor megnyomom akkor fáj. Orvoshoz menjek vele? Van valami jó praktika rá? Csontot nem ért az ütés ebből gondolom törés nem lehet.van valami praktika rá?
2018. febr. 14. 23:03
 1/4 anonim válasza:
Orvost ajánlom.
2018. febr. 14. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen menj orvoshoz. Papám is így járt egész pontosan nem tudom hogy csontba is ment e neki de nem jól tették neki rendbe és a sok év alatt állandóan folyt belőle a trutyi majd szépen rákot kapott tőle. Ennyit jelent a jó orvos.
2018. febr. 15. 09:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Csontba hál'istennek nem ment meg nem is ütötte meg. Elmentem ma dokihoz és aztmondta kenegessem flectorral majd elmúlik. De én már kb 2 hete kenegetem azzal és semmi változás. :(
2018. febr. 15. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, biztos ami biztos, jobb ha látja orvos, nehogy később baj legyen vele.
2018. febr. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!