Hova menjek derékfájással?
Nagyon fáj a derekam alsó része,puklis is.
Hova tudok ezzel menni? Reumatológia,ideggyógyászat,ortopédia? Mindenhova kell beutaló?
Ha holnap délelőtt bemegyek a sebészetre csak úgy minden előzmény nélkül csinálnak ott vele valamit?
Nem segítenek a krémek..
(18 éves vagyok)
Én először házi orvoshoz mennék, ő majd elküld a megfelelő helyre, ezek szerintem amúgy is beutalós helyek.
De lehet nem is fog először küldeni, nekem is felírt valami jó kis izomlazító bogyót, utána jó pár évig megoldódott a problémám.
mint ahogy az első írta, nincs csodagyógyszer rá
Edzeni kéne ...
Heti 3x járok úszni kedves utolsó,de már múlt héten sem voltam a derekam miatt. Köszönöm az érdemi válaszod,sokat segített...
Ha holnap délelőtt bemegyek a sebészetre akkor semmit nem csinálnak vele?
Sebészeti ügyeletre akkor szokás bemenni, ha csonttörésed van, baleset ért, sroke-ot kaptál, vagy épp infarktusod akar lenni.
Egy derékfájással nem fognak foglalkozni. Ha esetleg mégis szükséged lesz SEBÉSZRE, mondjuk ha sérved van, vagy ilyesmi, akkor is nem mennek olyan pikk-pakk a dolgok. Nem fognak úgy hozzád nyúlni, hogy ne készítenének legalább egy képalkotó eljárással felvételeket (röntgen, MRI), arra meg külön el kell menni, és van várakozási idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!