Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet pedofíl egy 14 éves? Ki...

Lehet pedofíl egy 14 éves? Ki lehet nőlni belőle?

Figyelt kérdés
Az a gond,hogy én 9-13 évesekről fantaziálok.Az már pedofílság? Mert azt érzem,hogy mikor meglátok egyet akkor máris annak erzem magam. Nem tudom de szexuálisan vonzódok hozzájuk. Pedig én nem akarom,hogy az legyek. Vagy csak beképzelem magamnak? Az osztályolmban is vannak akiket szeretek. Mert azt tudom,hogy csak felnőtteknek van ilyen problémájuk. De nem tudom,hogy ilyen korban normális vagy sem. Nekem már elegem van. Vagy csak a depresdziótól van? Mert én az vagyok. Szedek gyógyszert. Normalis válaszokat kérek!

2018. febr. 12. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne szedjél gyógyszert, mert az extraprofittal müködő gyogyszeripart gazdagítod. Az érzelmeid teljesen normálisak. Nézzél már utána, hogy a közel keleten hány éves korukban kezdik a szexet a nők. Magyarországon 14 éves kortól lehet, de ha kicsit keletre mész, már jóval fiatalabbal is szexelhetsz. Jegyezd meg: aki ma a gyogyszerszedés csapdájába kerül Magyarországon, onnan nincs kiút. Még több gyogyszer és mégtöbb.
2018. febr. 13. 21:11
 2/2 anonim válasza:
100%
Nálam is valahogy hasonlóképpen indult, hasonló korban. Ne agyaskodjál ezen. Vonzódj ahhoz, akihez-és verd ki, akire jól esik. És ne hibáztasd magadat, csak mert a társadalom kiutasító. A te emberségeden semmit sem változtatnak az agyament téziseik, megbélyegzéseik. Szerintem próbálj meg felépíteni egy jó, szerelmi kapcsolatot, akivel együtt maradsz, tűzön-vízen át, még ha szerelem el is múlik. Nekem speciel ez segített volna, ha lehetőségem van. Gyógyszereket és "orvosokat" felejtsd el szerintem. Fogalmuk sincs az egészről, csak olvasgattak, kísérletezgettek, okoskodnak, mindegyik mást mond. Annak idején a melegeket is "gyógyítani" akarták.
2018. febr. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!