Szédülés, mellkasi szúrás, többi lent?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 hete kezdődött, hogy mellkasi szúrást éreztem elég sűrűn, illetve ezekhez néha előjövő szédülés és hirtelen megnövekedett pulzusszám társult. Jártam kardiológusnál ahol a nyugalmi EKG nem mutatott eltérést, viszont terhelésre feltünően felment a pulzusszám. Kaptam gyógyszert ami a vérnyomást és a pulzust szabályozza, viszont 4-5 nap használat után nagyon levitte a vérnyomást és a pulzust is, amihez szédülés, alvászavar, tompa halántéki nyomás, gyengeség, álmatlanság és fetünően romló koncentráció társul. Valakinek esetleg hasonló tapasztalatok?2018. febr. 12. 13:19
1/2 anonim válasza:
Kb ugyanez volt velem. Pánikbetegség.
2/2 anonim válasza:
Pánik betegség lesz baromi utálatos, két féleképpen tudod kezelni, elmész pszichiáterhez aki valamilyen nyugtató/antidepresszánzs kombinációt, vagy mint bármiylen fóbiát (itt is kb ugyanaz van mint fóbiáknál csak itt attól rettegsz hogy meghalsz/bajod esik) szembe nézel vele amikor a legmagasabban van a szorongásod. csak tudom hogy ez a lehető legnehezebb út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!