Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Gyomorvérzés?

SOS! Gyomorvérzés?

Figyelt kérdés

Az előbb volt egy nagyon kemény, hatalmas székletem, ami barna volt, de a két helyen volt nagyon fekete, az ott vér lett volna benne? Annyira megijedtem.

Azt tudom, hogy van aranyerem és most ez nem tett jót neki, fájt meg minden, volt élénkpiros vér is a végén. Menjek az ügyeletre? Fiatal vagyok, 20 éves.

2018. febr. 11. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen menj el orvoshoz!!!!! Ezt így nem tudjuk megmondani, hogy gyomorvérzésed van-e vagy sem, de ha a székleted fekete volt esetleg szurok szerű, az utalhat gyomorvérzésre. Illetve a gyomorvérzés tünetei közé tartozik a vérnyomás esése vagy emelkedése, sápadtság verejtékezés. Én a helyedbe mennék az ügyeletre!
2018. febr. 11. 17:06
 2/5 G3rg3ly válasza:

Az ügyeleten nem fognak veled mit csinálni.

Ha nem rengeteg vér jött ki, ott helyben nem fognak vele foglalkozni, max akkor ha spriccelt ki a vér.

Elküldenek majd háziorvoshoz aki beutal kolonoszkópiára, hasi ultrahangra stb, és ott majd megnézik a bél/gyomor melyik traktusából jött a vér.

2018. febr. 11. 17:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem fekete volt a székletem, csak volt benne egy kis fekete rész. Egyébként barna volt, mint szokott.

A hétvégén csokitortát, csokit, rengeteg céklalevet ittam. Azoktól is lehet?

Nem érzem magam rosszul egyébként

2018. febr. 11. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
A sok csokitól, és céklától akkor érthető.:D Meg hogyha nem fáj semmid, és ha jól érzed magad, akkor nincs gond. Viszont azért háziorvoshoz elmehetnél, hogy ő mit mond, az aranyér az nem játék.
2018. febr. 11. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Céklától lehet piros és fekete is a széklet 2 napig is. Az élénk piros vér aranyértől lehetett.
2018. febr. 12. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!