Mennyi ideig nem lehet tóban fürdeni füllyukasztás után?
Figyelt kérdés
A szüleim nyáron a szülinapomon engednék, és nem tudom mennyi ideig nem fürödhetnék.2018. febr. 6. 20:03
1/3 anonim válasza:
Ezt írod te : Mennyi ideig nem lehet tóban fürdeni füllyukasztás után?
Ezt írom én : Miután kilyukasztottad valakinek a fülét azonnal mehetsz a tóba fürödni.
Ezt írod te: A szüleim nyáron a szülinapomon engednék, és nem tudom mennyi ideig nem fürödhetnék.
Ezt írom én : Mit engednének a szüleid a nyáron ? Ha a szüleid engednék akkor miért is nem fürödhetnél ?
Értem én , hogy te tudod , hogy mit szerettél volna kérdezni, de hidd el a kérdésed megfogalmazásából csak találgatni lehet , hogy mire is szeretnél választ kapni.
Tanulj meg ügyesebben fogalmazni, hasznodra válik.
2/3 anonim válasza:
Nem kell napokat várni füllyukasztás után. Nem egy brutális beavatkozás az!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2018. febr. 7. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!