A testemen mostanában feltűnően elszaporodtak a szemölcs szerű bőrkinövések. Mi lehet ennek az oka?
Lehet tesztoszteronszint emelkedés is, ha nő vagy. Annak is ez az egyik tünete. Bár nem mindenkinél fordul elő, de lehet összefüggés.
Egyébként menj el orvoshoz. Én először háziorvoshoz mennék, aztán bőrgyógyászatra.
Múltkor voltam bőrgyógyászaton hát mit is mondjak... majd hanyatt estem. Többet vártam, alig foglalkoztak a beteggel ráadásul nem voltak valami tájékozottak. Hatalmas csalódás volt, pedig nem túlzok 5en voltak bent (nem tudom miért) de egyik sem volt túl tájékozott.
(Mielőtt bárki leszólna, hogy én is orvosnak képzelem magam mióta van internetem nem, én jártam is orvosira csak váltottam.)
Azért jobb, ha legalább ketten látnak.
a HPV-t szexuális úton lehet elkapni, és tudtommal a nemi szervek körül okoz elváltozásokat, tehát kisajkak nagyajkak és a méhszáj, férfiaknál a hímvessző környékén.
de ha mégis a hpv okozza a kinövéseket(képekről, inernetről erről tudsz tájékozódni) gyorsan irány egy szűrés, és megkezdeni a gyógyítását, hiszen ez nem vicc.
nem akarok példálózni de keress rá a FAEMBER-re... HPV okozta a testén az elváltozásokat egy genetikai immunhiánnyal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!