Mit tegyek, ha késztetést érzek arra, hogy kipróbáljam a drogokat? (tobbi lent)
Hát szerintem a tudatmódosítás ődidők óta az egyik legnagyobb ipar.
Évezredekkel ezelőtt is leitták magukat az emberek, és használtak más pszichoaktív szereket is.
Nem szereti az ember a valóságot. Nincs olyan, aki ne menekülne. Valaki iszik, valaki füvezik, gombázik, stb stb. Van aki elolvas egy könyvet, zenét hallgat.
De! Ahogy egy könyvből, zenéből, filmből, ugyanúgy egy ivászatból, betépésből, haluból is szerezhetsz olyan tapasztalatokat, ami segített a jellemed fejlődésében.
Szerintem nincs semmi nagy baj azzal, hogy kipróbálsz egy klasszikus drogot. A gond azzal van, ha nem vagy tisztában, mi is az, hogyan kell, rád erőszakolják, stb.
Ha már érzed, hogy elszívnál egy spanglit, azért olvass előtte róla, tudd meg hogyan hozhatod ki belőle a legjobbat, és ne a hős utcai gettón vagy egyéb számodra nyomasztó környezetben tedd.
És ugyanígy a többivel...
Nem mellesleg, tényleg olvass utánuk rendesen, tárgyilagosan. Jót-rosszat egyaránt. Akkor talán látod, hogy nem a legjobb dolog designer drogokhoz nyúlni, vagy lőni magad, etc.
Szóval ha már belemész, okosan...
(Itt erre azt mondják, hogy aki már belemegy, az hülye... Nyilván baromira megosztó téma, szerintem nem ettől leszel hülye, hanem ha rosszul csinálod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!