Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek ez ellen?

Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés
Szorongás miatt van erős mellkasi fájdalmam,fáj az epém,a hasam,nincs étvágyam sem. Már kint lógnak a csontjaim. Ájulásérzet és szűnni nem akaró hányinger kerülget. Pszichológusra nincs lehetőségem,orvos nem tudott segíteni (egyébként minden értékem normális) mit tehetek? 16L
2018. jan. 31. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A stressz forrást kell leredukálni.

Ha iskola miatt válts sulit, vagy próbáld meg magadban, a lelkedben lerendezni, hogy kivel miért tartassz haragot, vagy mitől érzed hogy nyomást gyakorol rád.

Ha rájöttél miért, menj oda hozzá és kérdezz rá, beszéld meg vele. Az egyenes út a legegyszerűbb és a legtisztább. A végén kiderül hogy semmi baja nincs is veled, csak túlkombináltad a non-verbális jeleit. Ha meg mégis van baja veled, egyszerűen megbeszélitek és megkéred, hogy ne tegye. (Persze nem így szó szerint)

Sajnos én is hasonló stresszel küzdöttem (néha még küzdök is), betegségeket kreáltam magamnak amik közül néhány tartós betegség, valamint szívproblémák.

Nem kellett pszichológus, egy időután rájöttem, hogy ezeket csak magamban kreálom és kinek ártok vele? Csakis egyedül magamnak. Amint ezt belátod, szembe fogsz tudni nézni a félelmeiddel amik a stresszt okozzák.

Ha esetleg nem pont úgy válaszoltam volna ahogy vártad, nyugodtan írj rám, szívesen válaszolok kérdéseidre.

(UI.: Lány vagyok, és nem párkapcsolatot keresek, ne aggódj)

2018. jan. 31. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresni kell egy pszichológust. Addig is próbálkozhatsz valamilyen multivitaminnal. Hátha javul az étvágyad: Ha nem akarsz szakmai segítséget igénybe venni akkor próbáld magadban tisztába tenni mi lehet a szorongás oka. Ennek feloldása viszont egyedül nem hiszem, hogy menni fog
2018. jan. 31. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Jóga légzés, zen légzés, Butyejko légzés. Ilyen tipusú légzésgyakorlatok szoktak segíteni.

Keress rá a YT-n.

2018. jan. 31. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!