A heroin ugye az egyik legnagyobb fizikai és egyben szellemi függőséget okozó drog a világon. Egyszer használatnál, ha egyszer használod, (intravénásan, belövéssel persze) milyen mértékű elvonási tüneteket tapasztalhatsz?
Figyelt kérdés
Egyszeri heroin használatnál milyen elvonási tünetek vannak? Az is rossz ?
(pusztán kíváncsiság, nem használom a szert)
2018. jan. 30. 14:58
11/31 A kérdező kommentje:
Az is elvonási tünet, akkor emg mit írod , hgy nincs. Hát hogy ne lenne,
idióta.
2018. febr. 11. 17:12
12/31 anonim válasza:
Kérdező, te mit idiótázol, mi a tosz bajod van neked? A sok hernyózástól elmentek otthonról és egy frusztrált p@cs lettél, vagy mi?
13/31 A kérdező kommentje:
sajnos lehet..... de már leraktam mondtam
2018. febr. 15. 17:13
14/31 anonim válasza:
Ennyi hülyeséget összehordani. Pont rajtad látszik hog sz.rt sem értesz hozzá. Nem okoz függőséget, próbáltam, viszont akkor sem ajánlom senkinek.
15/31 anonim válasza:
Elvonási tüneteket sem, de volt nem egy példa aki egy shot után meghalt, ezért is írtam hogy nem ajánlom. Emberfüggő. A kérdező meg beszél a semmiről a semmibe, fogalma sincs erről.
16/31 A kérdező kommentje:
Te nem értesz hozzá, had tudjam már jobban. Hogy ne okozna elvonási tüneteket a heroin? Látszik tudatlan barom vagy.
2018. febr. 18. 14:23
17/31 anonim válasza:
Egyébként én úgy tudom, a heroin a legelső használatnál még nem feltétlenül okoz addikciót (persze ez emberfüggő), viszont sokszor elsőre is okozhat. De 2. használatnál már 99%, hogy függő lettél, ha nem 100.
18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó végre egy értelmes válaszoló!
2018. febr. 18. 22:27
19/31 anonim válasza:
“Had tudjam már jobban” Te agyhalott először járj be pár helyet utána beszélgetünk :D Ha annyira szakértő vagy mit keres itt a kérdésed? Belemennék hosszan, de felesleges. Ne okoskodj mert aki benne volt ebben mint én is és sajnos sokan, azok max kinevetni fognak. Nem a youtuberol kell tanulni meg a blogokról, egy két korrekt infó van, de mindig olyanok magyaráznak akik utoljára influenza elleni oltáson láttak tűt. :D na mindegy..
20/31 A kérdező kommentje:
Utolsó te ostoba emberi lény ha elolvastad volna a korábbi kommenteimet rájöhettél volna, hogy csa
k azért tettem fel a kérdést, hogy teszteljem az embereket, és most jöttem nem is régen az elvonóról.
Heroin és meth függő voltam..
De mondom, próbáld ki te is, majd megtudod!
2018. febr. 20. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!