Üzemorvoshoz kell mennem, de nem merek levetőzni!?
Sziasztok. Az a helyzet hogy üzemorvoshoz kell mennem munkaügyi alkalmasság vizsgálatra, és világ életemben kerültem bárki előtt a meztelenkedést ( van barátom ő előtte vettem le először a melltartót, de nagy "szenvedések" árán, közvetlenül meztelenkedni előtte se szeretek. Szégyellem ugyanis. Nagy melleim vannak, ettől lógósak is. Ekg-t fognak csinálni úgy tudom hogy meztelennek kell lenni és előre félek, főleg ha pasi csinálja..tudomh van ez a duma h az orvost nem érdekli de fosok h vmi furát fog gondolni, v furcsán fog rám nézni..és tuti h nagyon fog dobogni a szivem nem tudom h ez mutathat téves eredményt ? Illetve már most görcsbe van az egésztől a gyomrom, lesz vérnyomás mérés és régen a sulinkba is amikor a védénő mért vérnyomást izgultam és az egekbe volt és elküldött mépg különféle vizsgálatokra közbe otthon mérve anyukámmal normál értékek jöttek ki. Félek akkor is ha megmérik a várnyomásom és nagyon magas lesz..akkor mi lesz?
Kérlek nyugtassatok meg !
23L
nezd, nem akarlak altatni, van ahol puceran vegzik, van, ahol melltarto maradhat a paciensen. az ekgt valoban az asszisztens vegzi ( ha van) , ok altalaban nok szoktak lenni, talan egy no elott kevesbe vagy szegyenlos. senki nem rendelkezik tokeletes testtel, ami teged bizonyara nem vigasztal, ahogy az se, hogy az orvos nem nez a betegre " ugy"- de azert gondoltam leirom, hogy erositsuk ezt a tudatot benned!
olyan ruhaban menj, ami gyorsan / egyszeruen leveheto / felveheto vizsgalat elott es utan, hogy az is kevesebb ruha nelkuli idot jelentsen szamodra.mondd meg elore a dokinak, hogy tobbszor elofordult mar, hogy magas erteket mutatott a vernyomasmeres, de ez csak a stressztol van, es bizonyitottan nincs szivproblemad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!