Hova kell fordulni végbélnyílásnál látható elváltozás esetén?
Biztosan kell beutaló? :( de ugye a háziorvos nem fogja mondani,hogy na most mutassam meg neki??
Láttam a magándoki 30eFtért megvizsgál,lehet jobb lenne spórolnom egy hónap alatt összeszedek annyi pénzt és inkább ott mutatom meg. Félek az egésztől és sajnos a kerültemben nincs ilyen szakrendelés, másik kerületbe meg elzavartak már párszor.
1.Hívd fel a területileg illetékes kórház proktológiai osztályát (lehet, hogy nincs ilyen osztályuk, akkor viszont a sebészet foglalkozik vele), ott megmondják, hogy kell-e beutaló.
2.Ha kell beutaló, akkor kérj a háziorvosodtól vizsgálat nélkül. Pl. bemész: "Kérem, írjon nekem egy doboz algopirint, ja és kérek egy beutalót az xy kórház proktológiájára / sebészetére"
3.Menj el a nőgyógyászodhoz (úgy tudom, oda nem kell beutaló), kérj tőle beutalót, mutasd meg neki a problémát, fog adni.
4.29 éves nő vagy, tényleg ne aggódj daganat miatt, persze azért járj a végére.
Köszönöm utolsó a tanácsokat! Felhívom a sebészetet holnap,mert proktológia nincs.
4. pontot nem értem,nem vagyok még 29 se. még 25 se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!