Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mire utalhat a záptojás szagú...

Mire utalhat a záptojás szagú vizelet?

Figyelt kérdés

Talán tegnap óta jelentkezett ez a "tünet", eddig még nem fordult elő ilyen, "normális" szagú volt a pisim. Elég sokat iszom, szóval nem a kevés vízmennyiségről lehet szó. A segítséget köszönöm.

Egy kétségbeesett lány

2010. jún. 6. 00:33
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és enyhe szúró fájdalmat érzek néha az alhasamnál, de csak néha, pár másodpercre jön elő
2010. jún. 6. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egy kisebb húgyúti fertőzésre gondolok, ha szurkál az alhasad.
2010. jún. 6. 00:46
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ! Szóval el kell mennem vele orvoshoz? Mert közben eszembe jutott, hogy régebben is volt ilyen kisebb "szagelváltozása" a vizeletemben, és a szúrást is éreztem, sőt a hugycsövemben is szúró fájdalmat éreztem, de magától elmúlt. Amúgy fogalmam sincs, hogy kaphattam fertőzést, az elmúlt 2 napban itthon voltam..:S
2010. jún. 6. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Urológushoz kell menned, valószínűleg egy kisebb fertőzést kaptál. Mivel a kórokozók velünk/bennünk élnek, nem kell otthonról kimozdulni, hogy kialakuljon a fertőzés. Kapsz rá gyógyszert és néhány nap alatt el fog múlni.
2010. jún. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!