Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorhurut eseten mindig van...

Gyomorhurut eseten mindig van hasmenes, vagy az etvagytalansag is lehet onmagaban tunet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen! A gyomorhurut a gyomor nyálkahártyájának a gyulladása.Jó lenne kezeltetned.
2010. jún. 5. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor nekem gyomorhurutom(akut) volt vizes hasmenésem volt 3-4 napig, és kihánytam mindent amit csak ettem, ittam. Természetesen étvágytalan is voltam(mi más is lehettem volna?). Lázam is volt. Nekem vannak olyan napjaim amikor nem kívánom az ételt, és nem is eszem, de ha ez nálad is csak átmeneti(egy-két nap)akkor az még nem gyomorhurut. Szerintem valami más tünetnek is elő kell jönni, ha nem olyan súlyosan mint nálam.

Ha esetleg krónikus gyomorhurutod van, ami mértéktelen alkoholfogyasztás, és dohányzás lehet a kiváltója, akkor a z étvágytalanság mellé társul teltségérzet, és émelygés is.

2010. jún. 5. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:
van olyan hogy reggelire eszek 1 kis kenyeret és kibirom akár estig is, és 2-3 nap alatt 0,8 kg-ot csökkent a testsúlyom. Pedig korábban jóevő voltam. Alkoholt nem iszok és nem is dohányzok. A héten egy kicsit hamenéshez hasonló(nem volt annyira vizes) ma meg kimondottan hasmenéses. Nagyon rossz ez igy.
2010. jún. 5. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ezen orvos sem tud igazán segíteni. Persze elmehetsz orvoshoz, de nekem nem mondott semmit. Diétázzak(mintha tudtam volna bármit is enni, de mindegy), és ennyi. Én Normaflore-t ittam és Smecta port, a hasmenésre.

Az hogy néha nincs étvágyad, szerintem önmagában tényleg nem kóros. Én is jó evő vagyok, de vannak napok amikor tejen és zsemlén élek, és még jól is esik.:)

2010. jún. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!