Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » HIV tesztet hol? Van itt HIV...

HIV tesztet hol? Van itt HIV pozitív?

Figyelt kérdés

Régen úgy 2-3 éve volt egy fél éves csapongó időszakom amikor több emberrel is lefeküdtem depressziós időszakomban.Sajnos előfordult,hogy nem védekeztünk,bár sosem fejeztük be tleejsen az aktust,de az előváladékban gondolom bármi lehet.

Azóta is rettegek,hogy nem kpatam-e el a betegséget? Lenne már jele ,ha beteg lennék? Sima vérvétel kimutatná,ha gond lenne? Voltam párszor plazmát adni ,de soha nem szóltak,hogy hiv gyanús vagyok. Ez már biztató jel?

2018. jan. 22. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Sima vérvételnel nem tesztelnek semmi másra, csak amire a beutalo szól.

Veradashoz minden vérvizsgalattal kiszurheto fertőző betegsezre szurnek, így nem valószínű, hogy beteg lennél

2018. jan. 22. 13:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vért adtam hanem plazmát. Az ugyanaz? Ha igen akkor megnyugodtam. Ott szokták nézni és vizsgálni a vért,de nem mondták,hogy nem adhatnék . Persze kérdés ,hogy tényleg elvégzik e a vizsgálatokat? Mármint lehet nem is nézik meg rendesen ilyenkor a vért .
2018. jan. 22. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos, ami biztos alapon elmehetsz egy vizsgálatra.

De!

Egyrészt az előváladékban minimális mennyiségű vírus van.

Másrészt, ha csak magyar és hetero partneredeid voltak, akkor megint csak kicsi a a valószínűsége annak, hogy megbetegedtél.

2018. jan. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!