Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bebeszélem magamnak hogy HIV...

Bebeszélem magamnak hogy HIV fertőzött vagyok?

Figyelt kérdés

2 hete barátnőmmel szexeltünk óvszer nélkül, ekkor vesztettem el a szüzességem. A barátnőm rajtam kívül még 2 sráccal volt. Igényes lány, figyel magára. A farkam kb 5 mp-ig volt bent a csajban, mert ki kellett húznom.. Összeolvastam a neten mindent, hogy aki előzőleg sok sráccal volt, az HIV+, meg hogy nagyon könnyen el lehet kapni. Nagyon be vagyok parázva, már a fejem fáj, annyira ideges vagyok, hogy vége lesz az életemnek mert tuti HIV fertőzött vagyok.. Már bebeszélek magamnak mindent.. Nagyon lelkiismeret furdalásom van hogy miért kellett óvszer nélkül.... Kb százalékokban mérve mennyi esélyem lehet a HIV-re?

Ui.: Haverjaim folyton ijesztgetnek hogy aidses a lány, le fog esni a péniszem, meg kiszáradnak a heréim és miattuk paráztam be ennyire

18/F

2018. jan. 21. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Legközelebb gumi, és akkor a terhesség miatt sem kell aggódnod.
2018. jan. 21. 21:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy az,nem unod még?Tudod mit mondok, tuti hogy Hív-s vagy ezért menjél el máris az orvoshoz kivizsgálásra mert ha nem kezelteted magad gyógyszerekkel nem sok maradt hátra az életedből mert nemsokára Aids-s leszel!!!!!!!!!Hihetetlen
2018. jan. 22. 11:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!