Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt a szivem?

Miért csinálta ezt a szivem?

Figyelt kérdés

Tegnap este nyugodtan feküdtem az ágyon, tanulgattam. Egyszercsak éreztem a mellkasomon (ilyen szokott lenni többször is), hogy elkezd hevesebben verni a szivem, ilyenkor olyan mintha egy pici vákum is keletkezne ütésenként a mellkasomban. Ez olyan 5 másodpercig szokott tartani.

Ám most először fordult elő olyan, hogy az 5 mp után egy nagyon nagyot vert és mégnagyobb vákumot éreztem a mellkasomban, és az agyamban is éreztem a nyomáskülönbséget, és 1 másodpercig meg is szédültem.

Mitől vannak ezek a dolgok? Ilyen mindig csak nyugalmi helyzetben fordul elő, mikor sportolok vagy megterhelem magam akkor sosem volt még ilyen.

2018. jan. 17. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni néha, én az évek alatt kétszer voltam már kardiológusnál, azt mondta, hogy jobban kileng az egyik billentyű, ezért lehet érezni ezt a zörejt. De te is menj el dokihoz inkább.
2018. jan. 17. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:

palpitatio, ritmuszavar pl extrasystole, anaemia(vérszegénység), van akinél normális. lehet pszichés megterhelés, de lehet bármi más.vérnyomásingadozás is okozhatja, kifejezettebb ha felpattansz valahonnanakkor ortosztatikus hypotensio. kardiológshoz mennék, ha nagyon zavar

jaj bocsi aspace billentyűm megőrültxD

2018. jan. 17. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!