Tényleg lehetséges, hogy a nemrég elhunytak 'kinyithatják a szemüket'?
Figyelt kérdés
Hallottam valahol. Utána akartam nézni, hogy ha van is ilyen mi miatt, de csak idétlen hamisítvány videók vannak mindenhol (idétlen oldalakról).
Esetleg tudtok még egy pár ilyet mondani? Amit egy holttest csinálhat és úgy hat, mintha élne (pedig van rá magyarázat) ?
2018. jan. 16. 08:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó kategóriába tartozik
2/3 A kérdező kommentje:
Még ha nem is a jó kategória, akkor is itt többnyire egészségügyben jártasak válaszolnak, szóval gondoltam itt kapnék rá leginkább választ.
Na de a kérdés, hogy akkor szerinted hova kellett volna írnom?
2018. jan. 16. 09:31
3/3 anonim válasza:
Most volt egy műsor a halálról a tv-ben. A címe: Tabukról tabuk nélkül. Abban volt,hogy befecskendeznek valami anyagot mindkét szembe,hogy csukva maradjon. Meg a szájat is összeöltik. E nélkül természetesen kinyílna szem is,száj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!